Livrare si Transport (Sellsell.ro)
Meniu
Coșul dvs.

Livrare si Transport

LIVRARE SI TRANSPORT

Doar la noi beneficiezi de rapiditate in privinta procesarii comenzilor.

Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii.

Comenzile efectuate pana in orele 15:00 vor fi confirmate ziua lucratorare urmatoare.

Comenzile plasate dupa orele 15:00 vor fi confirmate in 24 de ore (sau maxim 48 de ore in cazuri speciale).

Pentru plata la livrare (ramburs) se percepe o taxa de 20 lei.

Departamenul de logistica lucreaza  si cauta in permanenta cel mai bun pret pentru transportul produselor comandate de tine.

Apeland la acest serviciu produsele comandate de tine vor fi in siguranta pana la destinatie, ele fiind asigurate de catre firmele de transport cu care colaboram.


Returul produselor / Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

·       ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

·       ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese


Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.


POLITICA DE RETUR:

  1. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier. 
  2. Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate in ambalajul original. Acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare, care nu au toate accesoriile si etichetele intacte si nici cele care nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier (se va prezenta in copie), manual de utilizare (daca exista). 
    Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva sau interventii neautorizate, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala prin reparare si scaderea contravalorii.
    Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa nesemnalate ca fiind defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului in scris impreuna cu poze la adresa de email sellsellromania@gmail.com
  3. Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost intretinut defectuos sau au suferit interventia unor persoane neautorizate sau daca produsul a fost folosit in alte scopuri decat cele pentru care a fost construit NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.
  4. In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, sellsell.ro isi rezerva dreptul in conditiile legii de a NU accepta returul cu scaderea contravalorii respectivelor componente.
  5. Toate cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre client, inclusiv in cazul neacceptarii returului sau a inlocuirii produsului.
  6. In cazul in care returul indeplineste conditiile, iti vom returna banii in contul specificat de tine. Sumele vor fi vizibile in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul sau plata in rate intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.

ATENTIE!
"DEFECTELE PRODUSELOR VOR FI LUATE IN CONSIDERARE DOAR DACA ACESTEA VOR FI ANUNTATE IN SCRIS SI CU IMAGINI MARTOR LA ADRESA DE EMAIL sellsellromania@gmail.com IN PRIMELE 48 H DE LA DATA RECEPTIONARII ACESTORA DE LA CURIER.